En tillbakablick på året som gåttI början av JANUARI trotsar vi det isiga väglaget och tar oss till Västerås.

Där besöker vi Esspresso House i gallerian Igor för att se hur våra Näckroslampor tar sig ut i en modern galleria. Riktigt effektfullt tycker vi! Eller vad sägs om vajande Näckrosor över rulltrappan?


FEBRUARI säljer vi rekordmånga fönsterlampor och man kan förstå behovet av ljus för både människor och blommor i denna mörka månad!

Anrika hotel Palace i Göteborg har öppnat igen efter en omfattande renovering. Man har valt just våra Näckroslampor, modell större i en av salongerna! Läs mera här!

Vi är där och vår fotograf Anna Edlund förevigar!


I MARS gör vi en produktfotografering hos vår fotograf Patrik Lindström och de pastellfärgade fotografierna ger vårkänning! 

Expressens Hus & Hembilaga visar en bild på Husets Krona vilket gör att Lennart får tillbringa åtskilliga timmar i snickarboa. Kul att så många uppskattar vår variant av bergsmanskronan! En viktig detalj tror jag är att den ger ett ordentligt ljus med sina sex ljuskällor.


APRIL! Dags för årets första mässa – Trendmässan i Örebro! Trevligt med alla intresserade mässbesökare! Vi får många nya kunder. Samtidigt passar vi på att besöka Caroline Aldén på Stilmagasinet. Hon är en av våra bästa återförsäljare och vi imponeras av den stilfulla butiken i hörnet mitt emot Länsmuseet i Örebro.


mmmm

Äntligen MAJ och härlig grönska! Nu öppnar vi miniutställning i friggeboden för säsongen! Många vill gärna se lamporna i miljö innan köp och vi uppskattar verkligen direktkontakten med våra kunder! Välkommen att besöka oss! Läs mera här!


I JUNI njuter vi av barnbarn, trädgård och kattunge! Träffar släkt och vänner och glömmer helt bort att tänka på våra lysande proukter…


JULI –  semestermånad… men nu har lampförsäljningen tagit fart igen! Många turister tittar förbi på jakt efter en Näckroslampa till sommarhuset. Eller kanske en vit Husets Krona…

Vi hälsar på goda vänner i Skåne och på vägen hem stannar vi till i Linköping. Vi måste ju ta oss en titt på ännu ett Espresso House-café med vita näckroslampor. Kanske är de en bra kontrast till en svart espresso!


AUGUSTI solig och härlig månad men hösten börjar så smått göra sig påmind. Garaget är snart klart men kommer troligtvis aldrig att rymma någon bil – det blir vår efterlängtade verkstad!


Siljans Bomässa går av stapeln i början av SEPTEMBER. Det är andra gången vi ställer ut på denna trevliga mässa! Där visar vi vår största Näckroslampa någonsin. 

Den mäter 0,95 m i omkrets och är nästan lika hög!


Den 25 OKTOBER slår IKEA upp sina portar i Borlänge. Det är det 19:de varuhuset i Sverige och har en yta av 31 000 kvm.

Trots närheten till oss har vi inte märkt av någon minskning av näckrosförsäljningen. Tvärtom tror jag att den hantverksmässiga tillverkningen i vår produktion ses som ett bra komplement till det industriella sortimentet!


I början av NOVEMBER visar vi lamporna på Sälens Fritidshusmässa.

På hemvägen hamnar vi på Håkanssons Konditori i Vansbro. Vad hänger över borden i de trivsamma lokalerna om inte Näckroslampor!

Konditoriet som startades 1956 av Arne Håkansson har genom åren haft trogna stamkunder och blivit välkänt i hela landet tack vare sitt goda bröd och läget vid E16 då turister stannar på väg till sälenfjällen!

Rekommenderar ett besök!


Rekommenderar också ett besök på Aspeboda  Golfkrog, mitt emellan Falun och Borlänge! Under DECEMBER kan man avnjuta en härlig jullunch eller ett fantastiskt julbord och samtidigt se våra lampor! 


Redan nu önskar vi dig e en riktigt God Jul med allt vad det innebär av snö, god mat, ljus och inte minst gemenskap med nära och kära!

Inga-Lill, Lennart och Hans

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s